(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluyksikön johtaja (Hyvinkää, Lohja ja Porvoo)
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme kokenutta ammattilaista johtamaan uutta korkeakouluyksikköä, joka aloittaa toimintansa uudistuvassa organisaatiossa 1.1.2019. Korkeakouluyksiköt vastaavat koulutustehtävänsä lisäksi tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnasta, aluekehitystoiminnasta ja -palveluista sekä liiketoiminnasta.

Korkeakouluyksikön johtaja

Johtamasi korkeakouluyksikkö vastaa ammattikorkeakoulututkintoihin johtavasta koulutuksesta Hyvinkään, Lohjan ja Porvoon kampuksilla. Korkeakouluyksikön johtajana sinulla on erinomaiset edellytykset kehittää yksikön toimintaa Laurean strategian mukaisesti, jolloin sinulla on vastuu yksikön taloudesta ja henkilöstöstä. Korkeakouluyksikön johtaja on rehtorin/toimitusjohtajan alainen ja kuuluu Laurean johtoryhmään.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvoja näyttöjä asiatuntijaorganisaation tuloksellisesta johtamisesta. Odotamme sinulta vahvaa esimieskokemusta, halua sitoutua korkeakouluyhteisön pitkäjänteiseen kehittämiseen ja hyvää englannin kielen taitoa. Työskentelytavoiltasi olet avoin, suora ja yhteistyöhaluinen. Tehtävässä edellytetään lisensiaatin- tai tohtorin tutkintoa ja pedagogista kelpoisuutta (mahdollisuus hankkia työn ohessa), kykyä tulokselliseen johtamiseen sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle kehittämiseen orientoituneen työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Hyvinkäällä. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat rehtori/toimitusjohtaja Jouni Koski, puh. 046 856 7660 (varmimmin ti 11.9. klo 14.30-16 ja pe 14.9. klo 14.30-16) ja Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi, puh. 040 522 5330.

Hakuaika päättyy 23.9.2018. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-12963.