(Poistunut julkaisusta)

Korkeakoulutettu osaaja, useita eri tehtäviä
LIIKEhanke

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

LIIKEttä urakehityksellesi Turun seudun kasvussa!

LIIKEhanke® on suunnattu erityisesti teknisen ja kaupallisen alan osaajille: DI, insinööri, KTM, tradenomi, FM....

Erinomainen mahdollisuus eri ikäisille korkeakoulutetuille osaajille sekä muille toimihenkilöille työttömyysjakson jälkeen saada jalkaa ovenväliin ja uramahdollisuuksia kasvuyrityksissä. Tai oletko muuttamassa Turkuun eikä sinulla ole täällä vielä verkostoja, apua myös siihen. Hyödyllistä myös uranvaihtajille!

Hanke kestää 110 päivää ja siitä 75% on työskentelyä sinut valinneessa yrityksessä, 25% koulutusta (päivitystä mm. it-taitoihin, myyntiin, markkinointiin, yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen).

Puolen vuoden ajan kestävä työskentely tähtää työsuhteen solmimiseen joko hankkeen aikana tai sen päättyessä. Nyt haetaan osaajia mm. markkinointiin, muotoiluun, myyntiin, IT-alan suunnittelutehtäviin, teollisuuden työnjohtoon ym.

Voit hakea mukaan, mikäli olet työtön tai työttömyysuhan alla: Hankeajalta on oikeus tiettyihin opintososiaalisiin etuuksiin ja sillä on vaikutusta työttömyysturvaasi. Koulutusjaksot järjestetään korkealuokkaisissa koulutustiloissa Aurigassa, Turussa. LIIKEhankkeen rahoituksesta vastaa Varsinais-Suomen ELY-keskus ja se toteutetaan työvoimakoulutuksena.

Huolellisen valintaprosessin myötä haetaan oikeat parit eli yritys ja tekijä kohdalleen. Olemme etsineet yritykset, jotka tarjoavat avoimia paikkoja hankkeen kautta. Voit myös itse ehdottaa meille sinua kiinnostavaa yritystä kontaktoitavaksi.

AVOIMET PAIKAT: www.liikehanke.fi

NÄIN HAET MUKAAN

  • Lähetä CV:si (muista sisällyttää yhteystietosi): haku(at)liikehanke.fi
  • Haku päättyy 7.9.2018
  • Hanke alkaa 8.10.2018

Hakemus TE-palveluihin jätetään vasta sen jälkeen kun CV:si on käsitelty  ja löydetty sopiva harjoittelupaikka yrityksessä. CV:n lähettäminen ei siis vielä sido sinua! Toimi ajoissa, mukaan mahtuu rajoitetusti.

Lisätietoja:

Anu Haveri: anu.haveri(at)liikehanke.fi / puh. 050 3200 443

Ari Leino: ari.leino(at)liikehanke.fi / puh. 0500 822 033