Korkeakoulukuraattori
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme korkeakoulukuraattoria Savonia-ammattikorkeakouluun. Korkeakoulukuraattori toimii sosiaalipedagogisen toiminnan, opiskeluhyvinvoinnin edistämisen, varhaisen tuen ja opintososiaalisten asioiden asiantuntijana korkeakoulupalveluissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2019.

Korkeakoulukuraattorin tehtävänä on opiskelijoiden kanssa tehtävä asiakastyö sekä yhteistyö ohjaus- ja muun henkilöstön sekä opiskelijaterveydenhuollon, eri viranomaisten, palveluntuottajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Korkeakoulukuraattori toimii myös ammattikorkeakoulun opiskelijahyvinvointityöryhmissä ja muissa opiskeluhyvinvoinnin edistämiseen liittyvissä kehittämistyöryhmissä.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa.

Edellytämme Sinulta
- soveltuvaa alan ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkintoa
- korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointiin liittyvän palveluverkoston tuntemusta
- vahvaa sosiaalipedagogista osaamista
- kokemusta erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä
- sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista osaamista.

Odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä intoa ja rohkeutta kehittämistyöhön. Katsomme eduksi näytöt kehittämis- ja projektiosaamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaisesti.

Hae tehtävään lähettämällä sähköinen hakemus Kuntarekry -palvelussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266437
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio
  • Lisätietoja antaa: Kehittämispäällikkö Esa Viklund, puh. 044 785 5004, esa.viklund@savonia.fi sekä koordinoiva opinto-ohjaaja Pirjo Venhovaara, puh. 044 785 5009, pirjo.venhovaara@savonia.fi