(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Haemme korkeakouluharjoittelijaa Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen 1.3.2021 - 31.12.2021 väliselle ajalle. 

Harjoittelija toimii tutkimusavustajana Väestö ja työkyky -ohjelmassa Työterveyslaitoksessa. Hänen päätehtävänään on auttaa ja tukea Mitä jos mielen hyvinvointia rakennettaisiin uudestaan? -tutkimushankkeen tutkimustyötä esimerkiksi tekemällä tutkimushaastatteluja. Lisäksi harjoittelija tekee muita tutkimukseen liittyviä avustavia tehtäviä, kuten tietokantahakuja. 

Hakijalta edellytetään pitkälle edenneitä laadullisen tutkimukseen painottuneita opintoja sosiaalitieteissä, sosiaalitieteellisesti painottuneessa kulttuurin tutkimuksessa, terveystieteissä tai kriittisessä psykologiassa. Muun muassa sosiologian, sosiaalipsykologian tai yhteiskuntapolitiikan opiskelijat (esim. 4. tai 5. opintovuoden maisteriopiskelija) voivat sopia tehtävään taustaltaan. 

Tehtävä edellyttää työelämän ja mielenterveyden tutkimukseen ja/tai terveyden ja hyvinvoinnin yhteiskuntatieteelliseen tutkimukseen liittyviä vahvoja opintosuorituksia tai vastaavia akateemisia meriittejä. Valinnassa painotetaan aiempaa kokemusta haastattelututkimuksesta ja/tai osoitettua valmiutta toimia vuorovaikutustilanteissa. Kriittisen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen tuntemus luetaan vahvuudeksi.

Työssä on mahdollisuus osallistua ajankohtaiseen teemaan liittyvään tutkimustyöhön ja tutustua Työterveyslaitoksen monitieteiseen tutkimustoimintaan.

Käytössäsi ovat kattavat työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, lounastuki sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Työsuhteesi alkaa 1.3.2021. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaisesti. 

Yhteydenotot: Pauliina Mattila-Holappa, vanhempi asiantuntija; pauliina.mattila-holappa@ttl.fi; Ari Väänänen, tutkimusprofessori, Työterveyslaitos, ari.vaananen@ttl.fi

Kiinnostuitko? Täytä hakemus 7.2.2021 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.