(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveystoimialan hallintopalvelujen päätöksenteon tukeen hallintotieteen tai julkisoikeuden opiskelijaa työskentelemään korkeakouluharjoittelijana kesällä 2021. Harjoittelujakson tarkempi ajankohta on sovittavissa huhti-syyskuun välille, esimerkiksi 1.5.-31.7.2021.

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluu erityisesti erilaisten hallinnollisten ohjeiden päivittämistä ja siihen liittyvää neuvontaa. Lisäksi tehtävänäsi on koota tilastotietoa edellisen vuoden ratkaisuista. Tehtäviä on mahdollista painottaa aikaisemman työkokemuksesi ja/tai opintojesi painotuksen sekä kiinnostuksesi mukaan. Harjoittelu kestää kolme kuukautta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, mielekkäitä työtehtäviä ja asiantuntijoidemme tuen työskentelylle. Tehtävät tarjoavat aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön ja kokemuksen suuressa organisaatiossa työskentelemisestä.

Hakemamme korkeakouluharjoittelija on edennyt opinnoissaan maisterivaiheeseen. Luemme eduksi kunnan päätöksentekoa ohjaavan lainsäädännön ja kunnallisen hallintomenettelyn hyvän tuntemuksen. Myös sosiaali- ja terveydenhuollon ja sitä koskevan lainsäädännön tuntemus on tehtävässä eduksi.

Valittava korkeakouluharjoittelija on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Menestyksekäs työskentely edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää tietojärjestelmien ja tekstinkäsittelyohjelmiston hallintaa sekä kykyä keskittyä ilmaisussaan olennaiseen.

Suoritamme haastattelut viikolla 5 ja 6.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

lakimies Lyyti Harju 09 310 56022

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi