Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Tehtävän kuvaus

Vammaistyön ostopalvelut on vuoden 2020 alusta käynnistynyt yksikkö, joka on osa sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan perhe- ja sosiaalipalvelujen palvelukokonaisuutta. Ostettavien palvelujen kirjo on laaja, ja niiden taso vaihtelee kevyemmistä kotiin vietävistä palveluista aina ympärivuorokautisiin, vaativiin erityispalveluihin.

Haemme korkeakouluharjoittelijaa 8.6.2020 alkaen.

Vammaistyön ostopalveluyksikön vastuualue on monipuolinen ja toiminta kehittyvää, joten harjoittelijan tehtävät ovat melko hyvin muokattavissa vastaamaan harjoittelijan koulutusalaa.

Tehtävät voivat liittyä esimerkiksi sosiaalityön prosesseihin, palvelumuotoiluun, asiakaskokemukseen, datan keräämiseen ja analysointiin tai hankintajuridiikkaan. Yhteistyötä tehdään laajasti verkostoissa eri ammattiryhmien kanssa. Tuottajien, järjestöjen ja kuntalaisten kanssa toteutettava jatkuva vuoropuhelu on niin ikään äärimmäisen tärkeää. Keskeisimmät vuoden 2020 kehittämiskohteet liittyvät laadunvalvontaan, sopimusseurantaan, asiakasohjaukseen, talouteen ja vaikuttavuuden hankintaan.

Tehtävää voi hakea ylempää korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat. Työsuhteen pituudesta voidaan sopia tarpeen mukaan. Työsuhteen maksimipituus on 6 kk, joka voidaan tarvittaessa jakaa kahden harjoittelijan kesken.

Edellytyksenä on kiinnostus ja motivaatio asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön.

Kehittämismyönteinen työote ja asenne ovat eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vammaistyön ostopalvelupäällikkö Minna Eronen, 040 660 4935 minna.eronen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362666
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki