(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme korkeakouluharjoittelijaa ajalle 16.3.-15.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänäsi on osallistua asukastalotyön toiminnan kehittämiseen projektiassistentin roolissa, tuottaa kirjallista materiaalia, osallistua asukaslähtöiseen kehittämiseen käytännön työpajoissa ja liittää toimintaa näkyvästi strategiaan. Lisäksi toivomme sinulta raikkaita ajatuksia osallisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen liittyen.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja innostavan tehtävän osallistavan kehittämisen ytimessä. Tehtävä sisältää mielekkäitä ja sopivasti haastavia tehtäviä oman osaamisesi mukaan sekä asukastalojen sosiaaliohjaajien, esihenkilöiden ja palvelumuotoilijan tuen.

Tehtävä tarjoaa aitiopaikan muuttuvassa sosiaalialan kentässä, liittyen osallisuuden ja yhteistyön kehittämiseen asukastalotyön arjen toiminnassa. Tehtävä mahdollistaa kokemuksen suuressa organisaatiossa työskentelemisestä ja työpajojen järjestämisestä asukastalokohtaisesti sekä ymmärryksen palvelumuotoilun liittymisestä asukastalotyön kehittämiseen.
Jotta tulisit valituksi, olet kiinnostunut kehittämisestä, aktiivinen, oma-aloitteinen ja osaat työskennellä sekä yksin että tiimissä.

Haastattelut pidetään viikolla 9-10.


Kelpoisuusehto:

Opiskelijan tulee opiskella yliopistossa tai korkeakoulussa. Opiskelijan on mahdollista suorittaa myös ylempää ammattikorkeakoulututkintoa (hankitun ammattikorkeakoulututkinnon lisäksi ehdokkaalla tulee olla sen jälkeen vähintään kolmen vuoden työskentelyä omalla alallaan)

Lisäksi edellytämme:

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyvää tietojärjestelmien ja tekstinkäsittelyohjelmiston hallintaa sekä kykyä keskittyä ilmaisussa olennaiseen.

Luemme eduksi aiemman kokemuksen kehittämistyöstä tai hanketyöskentelyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava sosiaaliohjaaja Irene Pudassalo-Thurman irene.pudassalo-thurman@hel.fi

Lisätietoa

www.hel.fi/asukastalot