Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tehtävän kuvaus

Ikääntyneiden ostopalvelut yksikkö hakee korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja sen toivotaan ajoittuvan aikavälille 1.4.2020 - 30.9.2020.

Korkeakouluharjoittelija osallistuu Ikääntyneiden ostopalvelut yksikön työskentelyyn ja palvelusetelien kehittämiseen kustannuslaskennan keinoin. Palveluseteli on yksi ostopalvelujen järjestämistapa ja tavoitteena on lisätä palvelusetelin käyttöä. Korkeakouluharjoittelijan tehtävä on osallistua palvelusetelin arvon määrittelyyn simuloimalla ja tekemällä erilaisia kustannuslaskelmia palvelusetelin arvoista. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja näköalapaikan yksityisten palvelujen koordinointiin ja palvelujen tuottamiseen. Tarkka toimenkuva sovitaan tehtävään valitun harjoittelijan kanssa.

Harjoittelijalta odotetaan soveltuvia opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa esimerkiksi taloustieteen, kauppatieteen tai tuotantotalouden opinnot sekä kiinnostusta viranomaistoimintaan ja valmiutta tietoteknisten ohjelmien käyttöön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ostopalvelupäällikkö Kristiina Matikainen, p. 09 310 42207 tai kristiina.l.matikainen@hel.fi tai suunnittelija Olli Parkkonen, p. 09 310 23919, olli.parkkonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338567
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki