Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tehtävän kuvaus

Ikääntyneiden ostopalvelut yksikkö hakee korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja sen toivotaan ajoittuvan aikavälille 1.4.2020 - 30.9.2020.

Korkeakouluharjoittelija osallistuu Ikääntyneiden ostopalvelut yksikön työskentelyyn ja viestinnän sisältöjen kehittämiseen, esimerkiksi yksikön toimintaa koskevien internet- ja intranet-sivustojen sisällön päivittämiseen ja kehittämiseen, uutisten tuottamiseen sekä yksikön toiminnan viestinnän kehittämistarpeiden analyysiin ja suunnitelman laatimiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja näköalapaikan yksityisten palvelujen koordinointiin ja valvontaan. Tarkka toimenkuva sovitaan tehtävään valitun harjoittelijan kanssa.

Korkeakouluharjoittelijalta odotetaan viestinnän opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, kiinnostusta viranomaistoimintaan ja viestintään sekä valmiutta tietoteknisten ohjelmien käyttöön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä viestintävalmiuksia sekä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Harjoittelijalta odotetaan viestinnän opintoja yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, kiinnostusta viranomaistoimintaan ja viestintään sekä valmiutta tietoteknisten ohjelmien käyttöön. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä viestintävalmiuksia sekä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ostopalvelupäällikkö Kristiina Matikainen, p. 09 310 42207, kristiina.l.matikainen@hel.fi tai suunnittelija Olli Parkkonen, p. 09 310 23919, olli.parkkonen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338566
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki