(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Tehtävän kuvaus


Etsimme korkeakouluharjoittelijaa Helsingin kaupungin lastensuojelun jälkihuoltoon. Olet viestinnän osaaja ja rakenteellinen muutostyö kiinnostaa sinua. Olet motivoitunut, haasteita pelkäämätön ja luova!

Jälkihuollossa työskentelee 16 sosiaalityöntekijää ja 28 sosiaaliohjaajaa kolmen esimiehen johdolla. Työryhmässä on käytettävissä kahtena päivänä viikossa perhepsykoterapeutti ja 80% terveydenhoitaja.

Asiakkaamme ovat 16-21 -vuotiaita aiemmin huostaanotettuina olleita nuoria ja heidän läheisiään. Työmme sisältää jälkihuollon lakisääteisiä tehtäviä. Tarjoamme nuorille aikuistumisen tukea, joka sisältää monenlaisia tukitoimia.

Voit opiskella yliopistossa tai korkeakoulussa. Opiskelijan on mahdollista suorittaa myös ylempää ammattikorkeakoulututkintoa (hankitun ammattikorkeakoulu-tutkinnon lisäksi ehdokkaalla tulee olla sen jälkeen vähintään kolmen vuoden työskentelyä omalla alallaan).

Yliopisto- ja korkeakouluharjoittelijan palkka on 1 612 euroa/kuukaudessa ja rahoituksen tuki on neljä kuukautta. Kaupunki maksaa myös sivukulut ja lomarahan. Harjoittelun aikana kertyneet vuosilomat on pidettävä harjoittelun aikana.

Myönnetty raha tulee käyttää vuoden 2019 aikana. Työsuhteet eivät siis saa jatkua vuoden 2020 puolelle.

Harjoittelijana pääset oppimaan monipuolisesti julkisen sektorin työstä, hiomaan viestintätaitojasi ja perehtymään virkatyön maailmaan. Työtehtävät määrittyvät oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme, että sinulla on vähintään kahden vuoden ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opinnot takana.

Työtapamme on uusi eivätkä prosessit ja rutiinit ole vielä paikallaan. Toivomme, ettet säikähdä keskeneräisyyttä, vaan näet sen mahdollisuutena päästä vaikuttamaan valtakunnallisesti lastensuojelun jälkihuollon uudistamiseen.

Työtehtäviisi kuuluvat esim.

· tekstien tuottaminen

· sosiaalisen median päivittäminen ja moderointi

· valokuvien käsittely ja kuvaaminen, editointi

· avustaminen palvelumuotoilussa

Toivomme, että sinulla on ennakkoluulottoman ja joustavan asenteen lisäksi

· tarkka ja huolellinen työote

· kyky omaksua uutta tietoa nopeasti

· kokemusta viestinnästä

Haemme harjoittelijaa syksyksi. Toivomme, että sitoudut harjoitteluun 3-4 kuukaudeksi. Harjoittelun voi aloittaa joustavasti. Tehtävän palkka on 1 612 euroa kuukaudessa. Viikkotyöaika on 7,39 h.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto


Luemme eduksi


7,39 h/ vko