(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sosiaalityön opiskelijaa harjoitteluun Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialalle sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalveluihin asiakasohjaukseen (HelppiSenioriin).

Harjoittelija tekee käytäntötutkimustyön aiheesta, Sosiaalityöntekijän rooli asiakasohjauksessa. Tutkimustyön tarkoituksena on hahmottaa sosiaalityöntekijän roolia asiakasohjauksessa ja levittää hyviä käytäntöjä. Harjoittelija esittelee työn tulokset sosiaalityöntekijöille. Harjoittelu voi sisältää myös muita tehtäviä, kuten työryhmiin osallistumista, tekstien tuottamista tai asiakastyön harjoittelua.

Harjoittelijan työskentelypaikka sovitaan myöhemmin harjoittelijan kanssa. Hän voi myös toimia useammassa asiakasohjaustiimissä.

Harjoittelun ajankohta sovitaan tarkemmin harjoittelijan kanssa. Harjoittelu ja sen aikana kertyneet vuosilomat on kuitenkin pidettävä vuoden 2019 aikana.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


1612,00

Luemme eduksi


Erityisasiantuntija Katja Kuunsalo, 040 508 1198, katja.kuunsalo@hel.fi Johtava sosiaalityöntekijä Alexandra Allén, 09 310 55783, alexandra.allen@hel.fi Johtava sosiaalityöntekijä Johanna Koli, 040 620 3928, johanna.koli@hel.fi