(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kelan Etuuspalvelujen lakiyksikköön toimeentuloturvaetuuksien osaamiskeskukseen yleisen asumistuen ja työttömyysturva-asioiden ryhmään. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää enintään 6 kuukautta. Työskentelypaikka voi olla esimerkiksi Helsingissä Pitäjänmäellä, mutta tarvittaessa myös jollain muulla paikkakunnalla.

Ryhmä vastaa yleisen asumistuen ja työttömyysturvan osalta mm. etuuksien suunnittelu-, kehittämis- sekä ohjeistamistehtävistä. Ryhmässä työskentelee 11 henkilöä.

Tehtävänäsi on osallistua sinulle osoitetun tehtävän mukaisesti joko työttömyysturvan tai yleisen asumistuen neuvontaan liittyvään toimintaan sekä ohjeiden laatimiseen. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita pienimuotoisia selvitystehtäviä.

Olet korkeakouluopiskelija ja kiinnostunut sosiaaliturvasta, sen toimeenpanosta sekä kehittämisestä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun ja mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Harjoittelijan palkka riippuu opintojen vaiheesta ja on 1 902 - 2 034 e/kk.

Lisätietoja antavat sähköpostitse ryhmäpäällikkö Filippa Nikkinen ja keskuksen päällikkö Pasi Pajula (etunimi.sukunimi@kela.fi.).

  • viimeinen hakupäivä 27.3.2019
  • viitekoodi U0319-231

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.