(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kelan tutkimusyksikköön Helsinkiin Töölöön. Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 3 kuukautta.

Kelan tutkimus tukee sosiaali- ja terveysturvan sekä Kelan oman toiminnan kehittämistä. Tutkimustoimintamme on monitieteistä. Tutkimuksessa työskentelee noin 50 henkilöä.

Tehtävänäsi on osallistua maahanmuuttajien työllisyyttä, sosiaaliturvaa ja palveluiden käyttöä käsitteleviin tutkimushankkeisiin. Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineistojen käsittelyä ja analysointia sekä tutkimustulosten raportointia. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita pienimuotoisia selvitystehtäviä.

Olet yhteiskuntatieteiden tai taloustieteen pääaineopiskelija ja kiinnostunut tutkimustyöstä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kvantitatiivisten analyysimenetelmien opintoja ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun ja mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Harjoittelijan palkka riippuu opintojen vaiheesta ja on vähintään 1 787 e/kk.

Lisätietoja antaa 22.3. saakka johtava taloustutkija Signe Jauhiainen, etunimi.sukunimi@kela.fi, p. 0503313982

  • viimeinen hakupäivä 31.3.2019
  • viitekoodi U0319-212

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.