(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteeseen Helsingin Pitäjänmäen toimitaloon korkeakouluharjoittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2018-31.8.2018 tai muun sovittuna kolmen kuukauden jaksona.

Työskentelet Kelan kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksessa osana ryhmää, jonka vastuulla on Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen tehtävät. Yhteyspisteen tehtävänä on antaa asiakkaille, terveydenhuollon ammattihenkilöille ja muille viranomaisille tietoa terveydenhuoltopalveluista ja niiden käyttämisestä, saatavuudesta ja kustannusten korvaamisesta sekä Suomessa että toisissa EU-jäsenvaltioissa.

Tehtävänäsi on Hoitopaikanvalinta.fi -verkkopalvelun tietosisältöjen (esimerkiksi maakuvaukset ja teemasivut) päivittäminen ja kehittäminen. Osallistut myös muihin yhteyspisteen tehtäviin. Edellytämme maisterivaiheen opintoja tehtävään soveltuvalta koulutusalalta, esimerkiksi yhteiskuntatieteet, terveystieteet tai valtiotieteet. Olet reipas ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Olet taitava etsimään tietoa ja kykenet työskentelemään tarkkuudella. Hallitset sujuvasti englannin kielen, muun kielitaidon katsomme eduksi. Arvostamme myös viestinnän, sosiaalisen median ja verkkokirjoittamisen osaamista sekä asiantuntemusta rajat ylittävän terveydenhuollon ja Suomen terveydenhuoltojärjestelmän toimintaympäristöistä.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kansainvälisen terveydenhuollon tilanteisiin. Pääset työskentelemään osana vauhdikasta ja mukavaa tiimiä. Harjoittelijan palkka on 1766 e/kk. Harjoittelijalla tulee olla yliopiston myöntämä vähintään kahden kuukauden harjoittelutuki.

Lisätietoja antaa yhteyspisteen päällikkö Marika Lahtivirta, puh. 040 354 7396/ suunnittelija Pia Blomqvist, puh. 050 468 8306, etunimi.sukunimi@kela.fi

  • viimeinen hakupäivä 24.4.2018
  • viitekoodi U0418-329

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.