(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kelan tutkimusryhmään Helsinkiin Töölöön alkaen 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta.

Kelan tutkimus tukee sosiaali- ja terveysturvan sekä Kelan oman toiminnan kehittämistä. Tutkimustoimintamme on monitieteistä. Tutkimuksessa työskentelee noin 50 henkilöä.

Tehtävänäsi on perehtyä mikrosimulointiin tutkimuksen ja päätöksenteon työkaluna. Toteutat ja raportoit sosiaaliturvaan liittyviä laskelmia. Työstäsi voit tehdä pro gradu -tutkielman. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita pienimuotoisia selvitystehtäviä.

Olet yhteiskuntatieteen, taloustieteen tai tilastotieteen pääaineopiskelija ja kiinnostunut tutkimustyöstä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Kvantitatiivisten analyysimenetelmien opinnot ja SAS-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun ja mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä työympäristössä. Pääset tutustumaan Kelan toimintaan ja saat arvokasta ja opintojasi tukevaa työkokemusta. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Harjoittelijan palkka on 1 766 e/kk.

Lisätietoja antaa johtava taloustutkija Signe Jauhiainen, etunimi.sukunimi@kela.fi, p. 050 331 3982.

  • viimeinen hakupäivä 21.3.2018
  • viitekoodi U0318-280

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.