(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Haemme Kelan tutkimusryhmään Helsinkiin korkeakouluharjoittelijaa toteuttamaan tutkimusta toimintakykykeskukseen (TOIKE) ohjautuvista asiakkaista.

Harjoittelun kesto on 4 kuukautta. Harjoittelu on suunniteltu alkavaksi 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.

TOIKE-toimintatapaa kokeillaan tules-potilaiden työkykyongelmien varhaiseen tunnistamiseen ja kuntouttavien sekä työllistävien toimenpiteiden käynnistymiseen. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää osatyökykyisten asiakkaiden ohjautumista toimintakykykeskukseen ja arvioida toiminnan merkitystä työssä jatkamiseen ja työhön paluuseen.

Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineiston kokoamista (aineiston keruu toteutetaan puhelinhaastattelulla), käsittelyä ja raportointia. Harjoittelun yhteydessä syntyviä aineistoja ja analyyseja on mahdollista hyödyntää esimerkiksi kandidaatin tai maisterin tutkintoon vaadittavassa opinnäytetyössä.

Opiskelet korkeakoulututkintoa terveys- tai yhteiskuntatieteistä tai muulta soveltuvalta alalta. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kiinnostusta tutkimustyöhön ja eri menetelmien hyödyntämiseen tutkimustyössä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Kelassa pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä ajankohtaisen ja yhteiskunnallisesti merkittävän aiheen parissa. Harjoittelijan palkka on 1 766 e/kk.

Lisätietoja antavat tutkimustiimin päällikkö Karoliina Koskenvuo, p. 050 552 2157, etunimi.sukunimi@kela.fi ja ylilääkäri Riitta Luoto (Keskinen asiantuntijalääkärikeskus), p. 050 569 9821, etunimi.sukunimi@kela.fi

  • viimeinen hakupäivä 16.3.2018
  • viitekoodi U0318-266

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.