(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija, tutkimustyö
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä tiimin kanssa? Tule meille harjoittelijaksi! Pääset syventämään taitojasi tutkimustyön parissa ja kurkistamaan suomalaisen sosiaaliturvan ytimeen.

Haemme Kelan tutkimusyksikköön korkeakouluharjoittelijaa 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 6 kuukautta. Työskentelypaikkasi on Helsingin Töölössä, mutta etätyösuosituksen mukaisesti voit työskennellä myös etätyössä. Tutkimusyksikkö on osa tietopalvelujen tulosyksikköä, jossa kehitämme ja ylläpidämme tietoon liittyviä palveluja. Kelan tutkimus tukee sosiaali- ja terveysturvan sekä Kelan oman toiminnan kehittämistä. Monitieteissä tutkimusyhteisössämme työskentelee noin 50 henkilöä.

Tehtävänäsi on osallistua sosiaaliturvan käyttöä eri alueilla käsittelevään tutkimushankkeeseen. Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineistojen käsittelyä ja analysointia sekä tutkimustulosten raportointia. Lisäksi tehtävänäsi on perehtyä mikrosimulointiin tutkimuksen ja päätöksenteon työkaluna. Toteutat ja raportoit sosiaaliturvaan liittyviä laskelmia. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita pienimuotoisia selvitystehtäviä.

Saatat olla sopiva henkilö meille harjoittelijaksi, jos tunnistat itsesi näistä:

-    Olet yhteiskuntatieteiden, taloustieteen tai tilastotieteen pääaineopiskelija ja kiinnostunut tutkimustyöstä. 
-    Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 
-    Sinulla on kvantitatiivisten analyysimenetelmien opintoja, perustaidot SAS- tai R-ohjelmistoista sekä sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun ja mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Harjoittelijan palkka on opintojen vaiheesta riippuen noin 2 000 - 2 092 e/kk.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 4.3.2021. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimuspäällikkö Signe Jauhiainen, etunimi.sukunimi@kela.fi, p. 050 331 3982.