(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija tutkimusryhmään
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kelan tutkimusryhmään Helsinkiin Töölöön alkaen 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta.

Kelan tutkimus tukee sosiaali- ja terveysturvan sekä Kelan oman toiminnan kehittämistä. Tutkimustoimintamme on monitieteistä. Tutkimuksessa työskentelee noin 50 henkilöä.

Tehtävänäsi on osallistua työttömyysturvaa ja maahanmuuttajien työllisyyttä käsitteleviin tutkimushankkeisiin. Tehtäväsi sisältävät tutkimusaineistojen käsittelyä ja analysointia sekä tutkimustulosten raportointia. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua muita pienimuotoisia selvitystehtäviä.

Olet yhteiskuntatieteiden tai taloustieteen pääaineopiskelija ja kiinnostunut tutkimustyöstä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kvantitatiivisten analyysimenetelmien opintoja ja sosiaaliturvajärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun ja mahdollisuuden työskennellä monitieteisessä työympäristössä. Pääset työskentelemään osaavien työkavereiden kanssa ja saat arvokasta käytännön kokemusta tutkimustyöstä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Harjoittelijan palkka on 2 011 e/kk.

Lisätietoja antaa 13.7.2018 asti johtava taloustutkija Signe Jauhiainen, etunimi.sukunimi@kela.fi, p. 050 331 3982.

  • viimeinen hakupäivä 5.8.2018
  • viitekoodi U0718-437

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.