(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija: tilastotieteilijä, data-analytiikan taitaja, yhteiskunta-/terveystieteilijä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.11.2018 (päättyy 31.01.2019)
Hakuaika päättyy 22.10.2018  kello 16:00
Sosiaali- ja terveystoimi, talous-ja hallintopalvelut
Peltolantie 2 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Talous ja hallintopalvelut

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala tuottaa palveluja ylläpitääkseen ja edistääkseen vantaalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Talous- ja hallintopalvelut tukevat toimialaa näiden palvelujen järjestämisessä. Haemme joukkomme vahvistukseksi korkeakouluharjoittelijaa.
Korkeakouluharjoittelijaa haetaan työstämään kiinnostavia kaupunkitasoisia tilastoaineistoja. Tuottamalla hyvinvointitietoa sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen tueksi, voimme entistä paremmin vastata terveyden ja hyvinvoinnin haasteisiin. 

Toivomme sinulta osaamista tilastotieteen perusteista sekä sosiaali- ja terveystieteellistä/yhteiskuntatieteellistä ymmärrystä. Tiedonkäsittelyohjelmista tulee hallita excel ja SPSS perusteet. Uteliaisuus ja halu oppia suurten aineistojen analysointia on tehtävässäsi keskeistä. Harjoittelun ensisijaisena tavoitteena on työstää ja raportoida näiden aineistojen tuloksista toimialan asiantuntijoille ja johdolle.

Harjoittelijalle tarjoamme vahvan tuen ja ohjauksen sekä tietopalveluyksikkömme tutkijoilta että sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnosta. Täällä pääset oivaltamaan uutta ja vaikuttamaan kunnan sote-palvelujen näköalapaikalla!

Harjoittelijaksi haetaan opintojensa loppuvaiheessa olevaa ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijaa (esim. tilastotiede, terveystieteet, kansanterveystiede, terveystaloustiede, maantiede, yhteiskuntatieteet, yhteiskuntatutkimus esim. kaupunkitutkimus, ym. soveltuvat opinnot).

Lopullinen palkka määräytyy opiskelijan suorittamien opintopisteiden perusteella. Vähintään 180 opintopistettä suorittaneella 1750 euroa/kk (ylempi korkeakoulu).

Harjoittelu kestää kolme kuukautta.

Työsuhteen tietoja:
Työaika: Päivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 2-622-18