Korkeakouluharjoittelija, tilapalvelut
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Tehtävän kuvaus

Etsimme sosiaali- ja terveystoimialan tilapalveluihin korkeakouluharjoittelijaa toteuttamaan selvityksen ilmastoviisaasta ja kustannustehokkaasta tilankäytöstä sosiaali- ja terveystoimialalla. Selvityksen tavoitteena on havainnollistaa toimialan käytössä olevien tilojen, vajaakäytöllä olevien tilojen sekä hankittavien lisätilojen ilmasto- ja kustannusvaikutuksia.

Työskentelet harjoittelijana osana tilapalveluiden moniammatillista ja kehittämismyönteistä asiantuntijajoukkoa. Työssä pääset tutustumaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöön sekä edistämään kaupungin toimitilastrategiaa ja hiilineutraalia Helsinkiä.

Harjoittelu alkaa 15.11.2021 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelun kesto on 3 kuukautta. Harjoittelun jälkeen on mahdollista tehdä opinnäytetyö selvityksen perusteella valittavasta aiheesta. Teemme monipaikkaista työtä, johon kuuluu yhtenä osa-alueena etätyö. Työpaikka sijaitsee Kallion virastotalossa.

Harjoittelijan tulee opiskella ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi ylempää ammattikorkeakoulututkintoa opiskelevalla on oltava vähintään kaksi vuotta työkokemusta opiskelualaltaan.

Odotamme harjoittelijalta energia- ja/tai ympäristötekniikan tai vastaavan alan opintoja, kiinnostusta tiloja ja sosiaali- ja terveystoimialaa kohtaan sekä analyyttistä ja itsenäistä työskentelyotetta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja antavat arkkitehti Anne Jaakkola (anne.jaakkola@hel.fi) ja ympäristöasiantuntija Annukka Kokkonen (annukka.kokkonen@hel.fi). Merkitse sähköpostin aiheeksi Harjoittelija.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511256
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki