(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija Kelan hallinto- ja välinepalveluryhmään
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme korkeakouluharjoittelijaa Kelan hallinto- ja välinepalveluryhmään Helsinkiin Töölöön. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2018 saakka.

Kela ja STM ovat selvittämässä ja rakentamassa toimintamallia toimintansa lopettaneiden yksityisten sote-palveluntuottajien niiden paperiarkistojen hallintaan, jotka eivät ole siirtyneet muun toiminnasta vastaavan tahon vastuulle. Selvitystyö ja toimintamallin rakentaminen on tarkoitus tehdä tämän vuoden aikana.

Projektin lopputuloksena on toimintamalli, jolla paperiaineistot kerätään Kelaan, seulotaan, järjestetään, luetteloidaan sekä järjestetään tietopalvelu. Kela vastaa projektin käytännön vetämisestä.

Etsimme projektiin korkeakouluharjoittelijaa tai opinnäytetyöntekijää projektityöntekijäksi. Työskentelypaikkana on Helsinki, mutta mahdollisuus on myös ainakin osittaiseen etätyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen työharjoittelun, mukavan, monipuolisen työympäristön sekä lounasedun. Harjoittelijan palkka on 1 745 e/kk.

Lisätietoja antavat hallintopalvelupäällikkö Matti Happonen, p. 040 1972 316 ja Maritta Korhonen, p. 050 4303 631, sähköpostit etunimi.sukunimi@kela.fi.

  • viimeinen hakupäivä 18.2.2018
  • viitekoodi U0218-113

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.