(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveystoimialan hallintopalveluiden päätöksenteon tukeen kahta oikeustieteen opiskelijaa työskentelemään korkeakouluharjoittelijana kesällä 2020.

Harjoittelijoiden työtehtäviin kuuluu erityisesti vahingonkorvausasioiden ja yksilöhuollon muutoksenhakujen päätösvalmistelua sekä toimialan tietosuojaa koskevien pysyväisohjeiden päivittäminen yhteistyössä tietosuojalakimiesten kanssa. Lisäksi korkeakouluharjoittelijat avustavat toimialan tietopyyntötiimiä sekä toimialan lakimiehiä erilaisten toimeksiantojen valmistelussa. Tehtäviä on mahdollista painottaa opiskelijan aikaisemman työkokemuksen ja/tai opintojen painotuksen sekä kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Tarjoamme harjoittelijoillemme mukavan työyhteisön, mielekkäitä työtehtäviä ja asiantuntijoidemme tuen työskentelylle. Tehtävät tarjoavat aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön ja kokemuksen suuressa organisaatiossa työskentelemisestä.

Hakemamme korkeakouluharjoittelijat ovat edenneet opinnoissaan maisterivaiheeseen. Luemme eduksi sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kunnan päätöksentekoa ohjaavan lainsäädännön hallinnan sekä tietosuojalainsäädännön hyvän tuntemuksen. Valittavat korkeakouluharjoittelijat ovat aktiivisia, oma-aloitteisia ja tottuneita itsenäiseen työskentelyyn. Menestyksekäs työskentely edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää tietojärjestelmien ja tekstinkäsittelyohjelmiston hallintaa sekä kykyä keskittyä ilmaisussaan olennaiseen.

Suoritamme haastattelut viikoilla 9 ja 10.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

lakimies Maija Haapala, maija.haapala@hel.fi, p. 09 310 23155 (7.2. klo 9-10 ja 13.2. klo 14-15)