Korkeakouluharjoittelija, 2 tehtävää, Yleiskaavayksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tule kurkistamaan tulevaisuuteen!
Yleiskaavoitus katsoo eteenpäin ja hakee tällä hakuilmoituksella kahta ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijaharjoittelijaa 3-4 kuukaudeksi.

Tehtävät liittyvät maankäytön yleissuunnitteluun, paikkatietoanalyyseihin sekä Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavatyön erillistehtäviin. Toivomme hakijoita mainitsemaan ensisijaisen kiinnostuksen kohteensa, 3 tai 4, hakemuksessaan.

3) Viherrakennetta ja virkistystä koskevien asukaskyselytulosten analysointi
Tehtäviin sisältyy aiemmin laadittujen asukaskyselyjen tulosten analysointi viherrakenteen ja virkistyksen näkökulmasta. Tehtävä edellyttää paikkatieto-osaamista ja kykyä omatoimiseen työskentelyyn. Kiinnostus kaupunkiympäristön ja viherrakenteen kehittämisestä sekä tilastollisten menetelmien ja sisällönanalyysin tuntemus katsotaan eduksi.

4) Kulttuuriympäristötiedon yleiskaavatasoisen kokonaiskartoituksen lähtötiedot
Tehtäviin sisältyy kulttuuriympäristöä koskevan lähtötiedon koostamista, täydentämistä ja muokkaamista paikkatietomuotoon. Työ edellyttää kulttuuriympäristö- ja paikkatieto-osaamista sekä kykyä tiivistää oleellinen tieto laajasta aineistosta ja tarkastella asioita laaja-alaisesti. Itsenäinen työote ja yhteistyötaidot katsotaan eduksi.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36h 45min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuvan ylemmän korkekoulututkinnon opiskelija.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1336014
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo