(Poistunut julkaisusta)

Korkeakouluharjoittelija, 2 tehtävää, Yleiskaavayksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Tule kurkistamaan tulevaisuuteen!
Yleiskaavoitus katsoo eteenpäin ja hakee kahta ylemmän korkeakoulututkinnon opiskelijaharjoittelijaa 3-4 kuukaudeksi.

Tehtävät liittyvät maankäytön yleissuunnitteluun, paikkatietoanalyyseihin sekä Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavatyön erillistehtäviin. Toivomme hakijoita mainitsemaan ensisijaisen kiinnostuksen kohteensa, 1 tai 2 hakemuksessaan.

1) Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava
Tehtäviin sisältyy yleiskaavatasoisten aineistojen käsittelyä ja analysointia. Työ edellyttää vankkaa paikkatieto-osaamista. Kokemus tiedonlouhinnasta ja datan visualisoinnista katsotaan eduksi.

2) Kaupunkitypologioiden paikkatietoanalyysit
Tehtäviin sisältyy kaupunkirakenteen ja kaupunkitypologioiden analysointia, mm. infran, viherrakenteen, kaavatalouden ja ilmastonmuutoksen huomioimisen näkökulmista. Työ edellyttää paikkatieto-osaamista ja huolellisuutta. Omatoimisuus, maankäytön suunnittelun tuntemus ja valmius omaksua uusia asioita katsotaan eduksi.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuvan ylemmän korkekoulututkinnon opiskelija.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.