(Poistunut julkaisusta)

KORJAUSSUUNNITTELIJA
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Toimenkuva

Haemme nyt korjaussuunnittelijoita korjausrakentamisen liiketoimintalinjalle monipuolisiin työtehtäviin. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Jyväskylä tai Oulu.

Kokemuksesi ansiosta pystyt suunnittelemaan suuremmat ja pienemmät vauriokorjaukset rakenteissa sekä suunnittelemaan yhteistyössä muiden suunnittelualojen kanssa rakenteiden muutostyöt mm. peruskorjausten yhteydessä. Toimit myös vastaavana rakennesuunnittelijana sekä pienemmissä että suuremmissa korjauskohteissa ja siitä sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta.

Vaatimukset

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusta erilaisten rakenteiden korjaussuunnittelusta sekä DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten korjausrakentamisen kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa. Työtehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä suoraan hakulomakkeella.

Yhteystiedot

Lisätiedot: Liiketoimintajohtaja Mika Matikka, mika.matikka@wsp.com