(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen työnjohtoharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Meillä työskentelee valtakunnallisesti 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.

 

Huomio rakennusalaa opiskelevat tai vasta valmistuneet! L&T Korjausrakentamisen kesätyöntekijöiden haku alkaa nyt!

 

Haemme pääkaupunkiseudulle  työnjohtoharjoittelijaa toimimaan avustavissa työnjohtotehtävissä työmaalla. Saat käytännönläheisen näkemyksen työnjohdon ja työmaatoimihenkilöiden toimenkuviin ja osallistut työmaasi tarjoamien mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi viikkosuunnitteluun, työnjohtopalavereihin ja työturvallisuuden hallintaan.

 

Tässä tehtävässä tarvitset intoa rakennusalan työnjohtotehtäviin ja halua oppia. Opiskeluissasi olet suuntaamassa rakennusinsinööriksi tai rakennusmestariksi. Jos olet saanut aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, ei siitä ole haittaa, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työ on liikkuvaa, joten löytyyhän takataskustasi B-ajokortti? Työturvallisuuskortista saat haussa plussaa.

 

Kesärekryt käyvät nyt kuumana, joten laita hakemus saman tien tulemaan alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden motivaatio rakennushommiin on kohdallaan. Hae kuitenkin viimeistään 28.2. mennessä.