(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen sähköasiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Oletko korjausrakentamisen ammattilainen? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme korjausrakentamisosastollemme sähköasiantuntijaa Helsingin Malmin toimipisteeseemme.

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Korjausrakentamiseen keskittyneessä ryhmässämme pääset mukaan korjausrakentamisen koko elinkaareen, aina kohteen korjaustarveselvityksestä projektin toteutuksen valvontaan asti.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille erityisen tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön laajassa asiantuntijajoukossa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Henkilöstömme tyytyväisyys on 4,3/5 ja 98 % työntekijöistä suosittelisi työpaikkaa eteenpäin.

Mitä toivomme sinulta?

  • Sähköinsinöörin koulutusta
  • Arvostamme aiempaa kokemusta korjausrakentamisen suunnittelun ja/tai toteutuksen parissa
  • Suunnitteluohjelmistojen osaamista kuten CADs ja MagiCad

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/rekry keskiviikkoon 9.1.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Sami Söderström p. 040 535 99 06 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Granlund on Suomessa talotekniikan johtava toimija, joka panostaa voimakkaasti innovaatio- ja kehitystoimintaan. Toiminnan keskiössä on hyvinvoinnin edistäminen rakennetussa ympäristössä. Granlundilla työskentelee yli 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi