(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen rakennesuunnittelun ja kuntotutkimusten harjoittelija / avustava suunnittelija
Ramboll

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Hei sinä opintojen loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija!

Haemme kesäksi korjausrakentamisen rakennesuunnittelun ja kuntotutkimusten harjoittelijaa/avustavaa suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereen Rakennetekniikka-yksikköön. Tehtävinäsi on avustaa rakennesuunnittelussa laatimalla piirustuksia ja pieniä mitoituksia. Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös rakennusten ja rakenteiden kuntotutkimuksia sekä tutkimustulosten raportointia tuottaen tekstisisältöä ja piirustuksia. Mahdollisuuksiesi mukaan työtä olisi tarjolla jo keväästä lähtien tuntitöinä.

Odotamme

Olet opintojen loppupuolella oleva teekkari/kandi tai insinööriopiskelija ja olet kiinnostunut suunnittelutyöstä. Olet suuntautunut rakennesuunnitteluun tai sinulla on käytynä/opinto­suunnitelmassa vastaavat kurssit ja olet opiskellut korjaustekniikan kursseja. Pidät käytännön työstä kuntotutkimusten parissa ja voit matkustaa työssäsi. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Teknisen tekstin tuottaminen on sinulle luontevaa. Aikaisempi kokemus rakennesuunnittelusta, kuntotutkimuk­sista sekä rakennusfysiikan tuntemus ovat sinulle eduksi.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen ja työssä viihtymiseen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Dynaaminen ja nuorekas työyhteisömme tarjoaa sinulle hauskat ja osaavat työkaverit sekä kannustavan ja positiivisen työilmapiirin. Meillä sinun on mahdollista nähdä rakennusalaa monialaisesti. Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään keskiviikkona 28.2.2018. Liitä mukaan hakemus, jolla osoitat sopivasi meidän joukkoomme sekä opintorekisteriotteesi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti hakuprosessin ajan, joten ole ripeä! Lisätietoja tehtävästä antaa Inari Weijo, yksikön päällikkö, inari.weijo@ramboll.fi