(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen projektipäällikkö
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme Tampereelle
KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme. Työnkuvasi kattaa monipuolisia suunnittelu- ja projektipäällikön tehtäviä korjausrakentamisen parissa. Tehtäväsi on toimia hanke- ja toteutussuunnitteluprojekteissa sekä projektipäällikkönä että rakennesuunnittelijana. Halutessasi osa työtäsi on myös kuntotutkimusten ja home- ja kosteusvaurioselvitysten laatiminen. Pääset työskentelemään osana monialaista ja energistä suunnittelutiimiä, jolla on hyvä tekemisen meininki. 

Lue lisää tiimimme mielenkiintoisesta projektista Juhannuskylän koululla: http://www.sweco.fi/uutiset/uutisarkisto/news-2016/pullopostia-sadan-vuoden-takaa--koulun-peruskorjaus-yllatti-swecon-asiantuntijat/

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa ja pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Katso lisää, millaista meillä on työskennellä: https://youtu.be/1d3QxDk7oeA 

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusinsinööri tai rakennustekniikan diplomi-insinööri.

Toivomme vähintään viiden vuoden kokemusta suunnittelusta ja korjausrakentamisesta, sekä projektipäällikön tehtävistä. Olet vahvimmillasi viedessäsi kokonaisuuksia maaliin ja ymmärrät, että lopputulos ei perustu yksilösuoritukseen. Olet tottunut johtamaan projekteja ja toimimaan rakennesuunnittelijana monipuolisissa korjausrakentamishankkeissa. 

Olit sitten kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa, tärkeintä on, että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Et myöskään pelkää ottaa vastuuta omasta suunnittelutyöstäsi tai arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus erilaisia rakennesuunnittelun tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Muiden suunnittelualojen johtamisen koet positiivisena haasteena. 

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Mäcklin, puh. 040 821 9018, janne.macklin@sweco.fi. 

Hakuaika päättyy 30.6.2018. Lähetäthän hakemuksesi pian kotisivujemme lomakkeella, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/korjausrakentamisen-projektipaallikko/