Korjausrakentamisen projektipäällikkö, IdeaStructura Oy. Helsinki, Hämeenlinna, Savonlinna, Kuopio tai Kokkola.
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021
Hei kokenut rakennesuunnittelija tai projektipäällikkö! IdeaStructura Oy hakee korjausrakentamisen tiimiin kokeneita projektipäälliköitä toimimaan historiallisten peruskorjaushankkeiden pariin. IdeaStructura Oy henkilöomisteinen insinööritoimisto, jonka konttorit sijaitsevat Helsingissä, Hämeenlinnassa, Kokkolassa, Kuopiossa ja Savonlinassa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana IdeaStructura Oy:n tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen jatkoksi jatkuvaa tukea tehtävässäsi kehittyäksesi. Työskentelet korjausrakennesuunnittelun monipuolisissa tehtävissä mielenkiintoisten kohteiden parissa. Työtä tehdään eri kokoisissa suunnittelutiimeissä hankkeen koosta riippuen. Maanlaajuisesti IdeaStructura on noin 100 asiantuntijan yhteisö, jossa vältetään turhaa byrokratiaa, jotta asiantuntijat pystyvät hyödyntämään laaja-alaista osaamistaan asiakkaan parhaaksi.

Parhaiten tässä tehtävässä menestyy jo kokemusta hankkinut rakennesuunnittelija, , jolla on kokemusta korjausrakentamisen suunnittelusta ja projektien johtamisesta. Haluamme, että olet valmis auttamaan kollegoja ja nuorempia suunnittelijoita, jotka ovat uransa alussa. Toivomme että olet luotettava työkaveri, joka hoitaa homman ja pitää sanansa, sekä kertoo kun ei tiedä.

Tarjoamme


* Hyvän ja kilpailukykyisen palkan
* Kattavat työsuhde-edut
* Mahdollisuuden etätöihin. Jos haluat tehdä työtäsi vaikkapa Tampereelta käsin, estettä sille ei ole - me luotamme ihmisiin.
* Työroolin, jossa pääset kehittämään itseäsi haluamaasi suuntaan esimerkiksi työnantajan järjestämien koulutusten avulla
* Osaavat kollegat ovat tukenasi ja saat tietenkin käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet uusimpia ohjelmistoja myöten.


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. IdeaStructura Oy:n tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja kehittävän työnkuvan osana dynaamista kotimaista organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden kohteiden parissa.
TYÖNKUVA
Tämä tehtävä muovautuu pitkälti taitojesi ja kokemuksesi mukaisesti, työpäiväsi koostuvat mm. näistä tehtävistä:


* Korjausrakennesuunnittelu ja projektin johtaminen.
* Projektien hallinto, esimerkiksi laskuttaminen ja resurssointi.
* Työmaakäynnit ja muu kommunikointi tilaajan kanssa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Vähintään viiden vuoden työkokemus alalta.
* Soveltuva koulutus, esimerkiksi Ins. AMK, rakennusinsinööri, DI.
* Eduksi katsotaan esimerkiksi FISE pätevyys, sekä muut sertifikaatit.
* Sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.


Muuta tietoa


* Aloitus: sopimuksen mukaan
* Työaika: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Savonlinna, Kuopio tai Kokkola.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä IdeaStructura Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
IdeaStructura Oy:n on noin 100 asiantuntijan yhteisö, jolle henkilöstö on tärkein voimavara. IdeaStructurassa työskentely on jatkuvaa oppimista. Me haluamme kehittää ja kehittyä. Panostamme jokaisen idisläisen työuran elinkaareen heti alusta alkaen.

Matalan organisaation ansiosta pystymme ketterästi puuttumaan epäkohtiin ja muuttamaan tarvittaessa toimintamallia asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Testaamme uusia materiaaleja ja ratkaisuja, jotta suunnittelijoidemme kuva niin niistä kuin vanhoistakin materiaaleista ja ratkaisuista olisi entistä kattavampi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1536237
  • Tehtäväalue: Tekninen suunnittelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki