(Poistunut julkaisusta)

KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
Asuntosäätiö tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiön tavoitteena on aloittaa vuosittain noin 400 asunnon rakennuttaminen eri omistusmuodoilla. Konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja. Yhtiöllä on asumisoikeusasuntoja reilut 16 000 ja vuokra-asuntoja noin 900. Lisätietoja meistä www.asuntosaatio.fi
 
Haemme Asuntosäätiön Rakennuttaja Oy:n ammattitaitoiseen ja rentoon korjausrakentamisen tiimiimme 
 
KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn kiinnostavien projektien parissa sekä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaation taustatuen. Meillä osallistetaan ihmiset, kannustetaan yhteistyöhön, jaetaan tietoa sekä kehitetään toimintaamme jatkuvasti. Myös henkilöstötyytyväisyyskyselyn mukaan! Tehtävä on uusi, joten pääset vaikuttamaan sen sisältöön. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen rakentamiseen. 
 
Tehtäviisi kuuluvat hankkeiden aikaiset monipuoliset rakennuttajan tehtävät kuten hankesuunnittelu, ARA-menettely, kilpailutukset, konsulttien valinta ja urakkasopimukset. Vastaat projektien kannattavuudesta ja aikatauluista muistaen, että laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina tekemisemme keskiössä. Korjaushankkeen alkuvaiheessa projektipäällikkö osallistuu hankesisällön määrittelemiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluvat mm. sisäisten aloituskokousten järjestämiset, suunnittelun ohjaaminen, työmaanaikainen yhteydenpito urakoitsijan kanssa, osallistuminen toteutuksen aikana tehtäviin päätöksiin sekä tiedottamiseen liittyvät tehtävät. Sinulla on lisäksi kokemusta ja näkemystä toiminnan kehittämisestä ja osaat löytää tarvittaessa myös uusia toimintatapoja.
 
Olet joko kokenut korjausrakentamisen projektipäällikkö tai sinulla on vahva motivaatio kasvaa tulevaisuuden tekijäksi. 
 
Arvostamme:
- kokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä ja/tai halua ja valmiuksia kehittyä alan osaajaksi
- tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
- kykyä hallita kokonaisuuksia
- vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä hyviä yhteistyötaitoja
- asiakaslähtöistä ajattelua ja toimintaa
- organisointikykyä ja asioihin tarttuvaa, positiivista asennetta
 
Katsomme eduksi ARA menettelyn tuntemuksen.
 
Korjausrakentamisen tiimimme tulee palvelemaan konsernimme asumisoikeusasuntoja hallinnoivaa Asokoteja, jonka toimipiste sijaitsee Leankadulla Länsi-Pasilassa. 
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää 16.2.2019 mennessä sivuiltamme www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.
 
Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultit 
Pirjo Levänen: pirjo.levanen@fi.experis.com, puh. 0400 238 418 ja 
Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Experis IT on erikoistunut IT-alan osaajiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.