(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen LVI-valvoja
Sweco Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin
KOKENUTTA KORJAUSRAKENTAMISEN LVI-VALVOJAA

Vastuullasi ovat monipuoliset asuinrakennusten valvontatehtävät korjausrakentamisen parissa. Työnkuvasi kattaa pääasiassa monipuolisia asuinrakennusten linjasaneeraushankkeiden valvonta- ja asiantuntijatehtäviä sekä avustavia rakennuttamistehtäviä. Meillä sinulla on tukenasi korjaussuunnittelun osaavat asiantuntijat, joiden avulla kehityt työssäsi. Toimeksiantomme käsittävät monipuolisia suunnitteluhankkeita ja erilaisia valvontatehtäviä. 

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. 

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. LVI-insinööri. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta samanlaisista tehtävistä etkä pelkää ottaa vastuuta omasta valvontatyöstäsi tai arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen, ja olet parhaimmillasi työskennellessäsi asiakasrajapinnassa. Oma-aloitteisuutesi ansiosta uskallat kysyä ja kyseenalaistaa asioita, jonka lisäksi olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Työ ei ole sinulle pelkästään työtä – vaan myös viihtymistä hyvässä työyhteisössä, johon annat oman panoksesi.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 15.10.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.