(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen asiantuntijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Swecon rakennetekniikkatoimialan asiantuntijoiden osaaminen kattaa rakennesuunnittelun kaikki osa-alueet, kohdetyypit ja materiaalit. Tunnettuja työnäytteitämme ovat mm. Kaisatalo, Tampereen tornihotelli sekä maan suurimmat kauppakeskukset. Sweco on rakennesuunnittelun markkinajohtaja Suomessa.

Haemme nyt kasvavaan Pohjois-Suomen yksikköömme Ouluun
KORJAUSRAKENTAMISEN ASIANTUNTIJOITA USEISIIN ERI TEHTÄVIIN
Rakennesuunnitteluun, tutkimukseen, rakennuttamiseen sekä valvontaan

Työnkuvasi sisältää monipuolisesti korjausrakentamisen asiantuntijatehtäviä - tehtävät räätälöidään yhdessä osaamistasi ja kiinnostustasi vastaaviksi. Sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittämiseen, ideointiin ja työurallasi etenemiseen!

Rakennesuunnittelijana osaat soveltaa nykyaikaisia korjausmenetelmiä ja -materiaaleja vanhojen ja nykyaikaisten rakenteiden korjaamiseen tai olet toiminut aiemmin rakennesuunnittelun parissa. Tutkijana hallitset jonkin rakennetun ympäristön tutkimuksen osa-alueista ja sinulla on aiempaa kokemusta tutkimustyöstä. Rakennuttajainsinöörinä olet toiminut rakennetun ympäristön rakennuttamis-, valvonta- tai suunnittelutehtävissä ja sinulla hyvä käsitys projektien hallinnasta.

Pääset osaksi korjausrakentamiseen keskittynyttä nuorekasta osastoamme! Osaamisemme kattaa kaikki korjausrakentamisen palvelut. Työskentelemme koko Pohjois-Suomen laajuisesti ja toimeksiantojamme ovat niin julkiset kuin yksityisetkin kohteet. Tarjoamme sinulle haasteita mutta myös rennon työilmapiirin mukavassa porukassa!

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Työyhteisömme on vahvasti henkilöstölähtöinen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää!

Avaimia tehtävissä menestymiseen

Rakennesuunnittelu

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (DI/RI/RI(amk))
 • Kokemus rakennesuunnittelutehtävissä >2 vuotta (korjaus- tai uudisrakentaminen)
 • Aiempi kokemus projekti-insinöörin tai -päällikön tehtävistä
 • Mallinnusosaaminen katsotaan eduksi
 • Hyvät vuorovaikutustaidot katsotaan eduksi
 • Suunnittelupätevyydet katsotaan eduksi
 • Rakkaus momenttiin katsotaan eduksi

Tutkimus

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (DI/RI/RI(amk))
 • Kokemus tutkimustehtävissä > 1 vuosi
 • Rakenneteknisten kuntotutkimusten tuntemus
 • Sisäilma-asioiden hyvä tuntemus katsotaan eduksi
 • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Rakennuttaminen ja valvonta

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (DI/RI/RI(amk))
 • Kokemus rakennuttamis- ja/tai valvontatehtävissä > 1 vuotta
 • Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot

Lisätiedot
Lisätietoja tehtävistä antaa: Anssi Pöllänen, etunimi.sukunimi@sweco.fi, puh. 040 596 2740

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi referensseineen viimeistään 28.2.2018 kotisivujemme lomakkeella. Ilmoitathan hakemuksessasi hakemasi tehtävän. Henkilöt palkataan heti sopivien löydyttyä, joten olethan nopea!

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.