(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentamisen ammattilainen
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme

KORJAUSRAKENTAMISEN AMMATTILAINEN

Tule omalla panoksellasi vahvistamaan energiantuotannon kiinteistökunnossapitoprosessien toteutumista!

Keskeisinä tehtävinäsi ovat kiinteistöjen korjaus- ja huoltotyötehtävät. Myös puusepän työt, kiinteistöjen kalusteiden korjaus- ja asennustyöt sekä pienet muutostyöt kuuluvat tehtäviisi.

Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta tai muuta soveltuvaa teknisen alan koulutusta (tai vastaavia tietoja). Sinulla on kokemusta kiinteistöalan töistä sekä korjausrakentamisesta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Sinulla on joustava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja itsenäinen työote sekä hyvät tietotekniset perustaidot. Voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen kehittyvässä energia-alan huippuorganisaatiossa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Pekka Hämäläiseltä, p. 050 310 1757.

Hae tehtävää 4.2.2019 mennessä sähköisellä hakemuksellamme.