(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Toiminnan laajentuessa haemme KORJAUSRAKENTAJIA asiakaskohteisiimme Kuopioon.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Haemme rakennusalan ammattilaisia, joilla on alan ammattikoulutus (esim. talonrakentaja, maalari, tai mattomies) sekä 2 – 4 vuotta kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä Tulityökortti. Työssäsi tarvitset myös B - ajokorttia ja perus ATK-taitoja. Eduksi katsomme useamman alan osaamisen, kokemuksen itsenäisestä työskentelystä korjausrakennuskohteissa sekä VTT vesieristesertifikaatin. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-15.30 välillä. Viikonloppu työt ovat erikseen sovittavissa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


Toivomme, että työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella itsenäisesti kentällä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Pidät vaihtelevista työtehtävistä ja hyvä fyysinen kunto auttaa sinua pysymään mukana vauhdikkaassa ympäristössä. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuus selvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.2.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com  , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka –