(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakentajia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Toiminnan laajentuessa haemme nyt KORJAUSRAKENTAJIA Kuopioon.


Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Haemme nyt rakennusalan ammattilaisia, joilla on vankka alan ammattikoulutus sekä useampi vuosi kokemusta vastaavista työtehtävistä. Useamman alan osaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi. Työskentelet kokemuksen tuomalla varmuudella itsenäisesti kentällä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti.


Tehtävät ovat asiakaskohteissa suoritettavia monipuolisia korjaustöitä sisältäen kirvesmiehen, maalarin, mattomiehen ja laatoittajan työtehtäviä. Työ on kokopäivätyötä arkisin klo 7-15.30 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.


ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.2.2018, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.


ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa