(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakennuttamisen ammattilainen
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Granlund tarjoaa korjausrakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Haemme korjausrakennuttamisen ammattilaista rakennuttamistehtäviin Joensuun ja Rovaniemen toimipisteisiimme.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen perusparannus- ja kunnossapitohankkeiden rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja uudistamisvaihtoehtojen tarkasteluissa.

Apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko. Luomme asiakkaidemme kanssa koko kiinteistön elinkaaren kestäviä kumppanuuksia. Muotoilemme tehtävänkuvan osaamisesi mukaan.

Lue millaisia ammattilaisia meillä työskentelee korjausrakentamisen parissa

Katso Granlundin korjausrakentamisesta kertova video

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Lue lisää urasta Granlundilla.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä. Sinulla on korjausrakentamisen ja hankkeiden eri toteutusmuotojen osaamista ja kokemusta korjaus- ja/tai linjasaneeraushankkeiden rakennuttamistehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.

Kiinnostuitko?

Hyvä! Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi hakulomakkeella osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat keskiviikkoon 7.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Joensuussa toimitusjohtaja Anssi Pesonen, p. 045 122 2721 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi
  • Rovaniemellä toimitusjohtaja Jukka Kärki, p. 040 702 5679 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi