(Poistunut julkaisusta)

Korjausrakennesuunnittelija, Rakennuttajakaari Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Asiakasyrityksemme Rakennuttajakaari Oy hakee korjausrakennesuunnittelijaa erilaisiin projekteihin niin asuin- kuin toimitilarakennusten parissa. Lähde kasvattamaan osaamistasi ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Etsimme henkilöä korjausrakennesuunnittelun tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluvat korjausrakennesuunnittelutehtävät eri hankkeissa, jotka liittyvät niin asuin- kuin toimitilarakennusten korjausprojekteihin. Tyypillisiä projekteja ovat esimerkiksi kiinteistöjen putkiremontit, julkisivutyöt ja vesikattokorjaukset. Tehtävä sisältää toimistopäiviä työselostusten kirjoittamisen ja suunnittelun parissa sekä työmaakäyntejä ja mittauskierroksia toimiston ulkopuolella.

Tarjoamme


* Osaavien kollegoiden tuen
* Hyvät kehittymismahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Rakennesuunnittelun tehtävät
* Työselostusten laadinta
* Työmaakäynnit & mittauskierrokset

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusinsinöörin tai rakennusarkkitehdin tutkinto (AMK) tai olet juuri valmistumassa ja pystyt työskentelemään jo kokopäiväisesti
* AutoCADin perusteet hallussa
* Sujuva suomen suullinen ja kirjallinen kielitaito
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote
* B-ajokortti


Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen samankaltaisista tehtävistä ja jos sinulla on käytössäsi oma auto.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk
* Työmäärä: Kokoaikainen
* Sijainti: Helsinki, Pukinmäki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rakennuttajakaari Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rakennuttajakaari Oy on korjausrakentamisen insinööri- ja arkkitehtisuunnitteluun, rakennuttamiseen, työmaavalvontaan ja kuntotutkimuksiin erikoistunut yritys.