(Poistunut julkaisusta)

Korjausompelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Etsimme asiakkaallemme korjausompelijaa.

Työtehtävä on työvaatteiden korjausta, merkkausta, nimikointia jne. Lisäksi työ saattaa sisältää myös tekstiilihuoltajan töitä tuotannon puolella.

Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavasta työstä.

Kyky itsenäiseen työhön, huolellisuus ja tarkkuus annetuissa työtehtävissä ovat tärkeitä.

Työsuhde solmitaan aluksi vuokrasuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, tavoitteena kuitenkin lopulta siirtyminen asiakasyrityksen omaksi työntekijäksi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätä hakemus siis viipymättä!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.