(Poistunut julkaisusta)

Korjausmiehiä viimeistelyyn
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Työtehtävät

Haemme ammattitaitoisia automekaanikkoja kokoonpanoon. Tehtävänäsi on valmiiden autojen viimeistelytyöt ja niihin liittyvät mahdolliset korjaustoimenpiteet. Lisäksi työnkuvaan kuuluu osapuutteiden täydentäminen tuotantoprosessin eri vaiheissa linjan asemilla ja korjauspaikoilla, sekä korjausten dokumentointi. Vastuullasi on huolehtia, että annetut asiakasvaatimukset täyttyvät.
 

Hakijalta odotamme

Sinulla on tehtävään soveltuva ajoneuvoasentajan tutkinto ja jo muutaman vuoden kokemus asentajan tehtävistä. Työ vaatii monipuolista tekniikan osaamista, kädentaitoja ja laitteiden käyttötaitoja. Korjauskohteen korroosio- ja pintakäsittely on sinulle tuttua sekä tunnet uusimman autokannan järjestelmät. Käytät sujuvasti PC:tä ja yleisimpiä toimisto-ohjelmia. Olet näppärä ongelmanratkaisija ja pystyt rakentavalla tavalla antamaan palautetta ongelmatilanteissa ja etsimään niihin ratkaisut hyvässä yhteistyössä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Janne Nieminen Production Manager, Assembly p. 050 317 1323 Jerry Leino Production Manager, Assembly p. 044 555 9191   Hae tehtävää viimeistään: 24.6.2018