(Poistunut julkaisusta)

Korjaamotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Haemme asiakkaallemme Leppävirralle korjaamotyöntekijää.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta autojen huoltamisesta sekä muista korjaamotöistä.
Huoltamolla huolletaan kulkuneuvoja merkistä riippumatta.

Eduksi hakijalle luetaan C-kortti, sillä tehtävät saattavat ajoittain sisältää myös hinausauton kuljettamista. Tähän osa-alueeseen opastetaan, joten aiempaa kokemusta ei vaadita.

Tehtävän sisältäessä myös ajoittaista hinauspäivystystä, niin hakijan toivotaan asuvan sopivalla etäisyydellä Leppävirrasta.

Mikäli olet huoltokokemusta omaava ja itsenäiseen työhön kykenevä tekijä, niin jätä hakemusta oheisen hakulomakkeen kautta.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.