(Poistunut julkaisusta)

Korjaamotyöntekijä, Teohydrauli Oy (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Teohydrauli Oy on vuonna 1977 perustettu perävaunutarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut suomalainen perheyritys. Ainoana yrityksenä Suomessa toiminta on keskittynyt laadukkaisiin perävaunutarvikkeisiin ja niiden varaosiin. Laadukkaiden tuotteiden ohella asiantunteva henkilökunta ja hyvä palvelu ovat olleet toiminnan perusteena jo yli 40 vuoden ajan.

Haemme nyt Teohydrauli Oy:lle korjaamotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Espooseen.

Sovit hyvin työtehtävään, jos olet aikaisemmin toiminut esim. autojen ja/tai perävaunujen huolto- ja korjaustyötehtävissä. Työkalut pysyvät käsissä ja hitsaustyöt luonnistuvat tarvittaessa. Pääset tässä työssä huoltamaan ja korjaamaan 01-02 luokan perävaunuja (750-3500kg). Työt pitävät sisällään mm. alusta- ja korikorjaustyöt sekä kevyitä sähkötöitä (esim. valaisinten vaihdot ja asennukset). Kokemus esimerkiksi autoalalta vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksesi, mutta perehdytyksen työtehtäviin saat joka tapauksessa oman taitotasosi mukaan.

Hakijoilta edellytämme:
• b-ajokorttia
• aiempaa kokemusta huolto- ja korjaamoalalta
• hyvää suomen kielen taitoa

Tarjoamme ympärivuotisen työsuhteen vakavaraisessa ja pitkään alalla toimineessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa työskennellä. Työtä tehdään arkisin 37,5 h/vko.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoisen hakemuksesi 22.3.2019 mennessä. Kutsu tapaamiseen voi tulla jo ennen kuin hakuaika päättyy, olethan siis ripeä!

Hakemukset ja lisätiedot: Mikael Karlsson, p. 050 411 0252, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.