(Poistunut julkaisusta)

Korjaamopäällikkö
Rentti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2020

Haemme Rentti Vantaan toimipisteelle

Korjaamopäällikköä

Yritystoimintamme on reilussa kasvussa ja Case-konekanta laajenee Suomessa vauhdikkaasti. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista huoltopalvelua satsaamme vahvasti huoltotoimintamme kehittämiseen. Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkueeseemme energistä korjaamopäällikköä.

Tehtäviisi kuuluu korjaamon työnjohto, hallinta ja huoltotyöt. 

Etsimme joukkoomme hyvällä asenteella ja huonolla huumorintajulla varustettua jälkimarkkinoinnin ammattilaista. Olet suunnitelmallinen ja hyvien sosiaalisten taitojesi ansiosta pystyt rakentamaan luottamuksellisia ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Oma-aloitteisena henkilönä sinulla on luontainen halu kehittää asioita ja prosesseja.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on kyky toimia esimiesasemassa innostavasti ja tuloshakuisesti. Asiakaslähtöisyys ja hyvä palveluasenne ovat sinulle itsestäänselvyys ja pystyt hoitamaan tehtävääsi tarvittaessa myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden parissa, kasvavassa suomalaisessa yksityisomisteisessa yhtiössä. Lupaamme sinulle mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, joissa pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään uutta mukavien työkavereiden kanssa.

Jos olet aidosti kiinnostunut tekniikasta ja koneet aiheuttavat sinulle ”pieniä kiksejä”, tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko? Haku on voimassa heti, mutta lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@rentti.com . Huom! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.