(Poistunut julkaisusta)

KORJAAMOPÄÄLLIKKÖ
Veljekset Toivanen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Onko sinulla kokemusta työkoneiden ja raskaan kaluston korjaamotoiminnasta? Oletko ollut työnjohtotehtävissä tai haluaisitko esimiesvastuuta? Haemme pohjoissuomalaiseen perheyritykseen uutta avainpelaajaa vakituiseen työsuhteeseen Kemiin.

Vastaat Veljekset Toivasen korjaamopäällikön tehtävässä Kemissä sijaitsevan korjaamomme toiminnasta ja sen työnjohdosta. Kemin pääkorjaamon lisäksi meillä on pienemmät korjaamot Rovaniemellä ja Kittilässä, joiden toiminta ja henkilöstö ovat myös vastuullasi. Suunnittelet, priorisoit ja resurssoit kone- ja kuljetuskalustomme korjaus- ja huoltotyöt, oli ne sitten ennakoituja huoltoja tai äkillisempiä vikakorjauksia. Tilaat tarvittavat varaosat ajoissa, ja huolehdit siitä, että asentajilla ja huoltomiehillä on työvälineet  kunnossa. Vastaat huoltopäiväkirjan ylläpidosta. Huolehdit yrityksemme kone- ja kuljetuskaluston huolto- ja katsastuskutsut ajoissa. Esimiehesi on  Kemin aluepäällikkömme.

Etsimme sinua, jolla on kokemusta raskaan kaluston ja työkoneiden korjauksista ja työnjohtotehtävistä. Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (kuten asentaja, mekaanikko, teknikko) antaa hyvää pohjaa tehtävässä menestymiseen, mutta ennen kaikkea arvostamme käytännön osaamistasi ja tahtoa työskennellä korjaamon työnjohdossa. Sinulla on maanläheinen ja jämäkkä ote työnjohtoon sekä hyvät yhteistyötaidot toimia sisäisten asiakkaittemme ja alihankintakumppaniemme kanssa. Osaat käyttää tietokonetta normaalien toimisto-ohjelmien osalta. Tarvittaessa sinulta onnistuu myös asentajan työt ja tartut mielellään välillä myös itse vasaraan. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan korjaamopäällikön tehtävän pohjoissuomalaisessa maanrakennusalan perheyrityksessä. Pääset vastaamaan yrityksemme korjaamotoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä vaikuttamaan koko yrityksen tehokkaaseen ja asiakaslähtöiseen toimintaan sujuvien korjaamopalveluiden kautta. Sinulla on mahdollisuus myös kehittää omaa osaamistasi kiinnostuneisuutesi mukaan yrityksessämme.

Oletko etsimämme raskaan kaluston ja työkoneiden korjaamopäällikkö? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Hae tehtävää 25.11.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi.