(Poistunut julkaisusta)

Korjaamopäällikkö
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018

Korjaamopäällikkö Kouvolaan 

Korjaamopäällikkönä toimit huolto-osaston esimiehenä sekä vastaat osaston operatiivisesta toiminnasta. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä jokapäiväisessä työskentelyssä. Osallistut päivittäisen työn johtamiseen sekä asiakaspalveluun. Olennainen osa korjaamopäällikön työtä on toiminnan kehittäminen ja työn organisointi.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä sekä esimiestehtävistä. Sinulla on tekninen, vähintään AMK-tasoinen koulutus. Autokaupan järjestelmien, kuten Automasterin, hyvästä hallinnasta on merkittävää etua. Kykenet ratkomaan ongelmia itsenäisesti ja tekemään päätöksiä tiukoissakin tilanteissa. Otat vastuuta, olet kehitysmyönteinen ja toimit sujuvasti erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Omalla esimerkilläsi kannustat tiimiäsi hyviin suorituksiin ja tarvittaessa olet jämäkkä ja päämäärätietoinen joukkueesi johtaja.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden yhden Suomen suurimman ja kannattavimman autoalan toimijan palveluksessa. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamojohtaja Juha Vatanen, p. 010 525 2291.

Kiinnostuitko? Hae tätä tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ajantasainen ansioluettelosi palkkatoiveen kanssa meille 18.3.2018 mennessä. Toimi pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!