(Poistunut julkaisusta)

Korjaamopäällikkö, Haka Center Oy
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Asiakkaamme Haka Center Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maatalous- ja maanrakennuskoneet sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun. Haemme nyt heidän Ylivieskan toimipisteeseen KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA.

Työn kuvaus:
Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön käytettävyys huomioiden ja palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Toivomme sinulta:
Haemme henkilöä, jolla olisi jo hieman kokemusta raskaamman kaluston asennuksen tehtävistä sekä valmiudet toimia työnjohdossa. Langat pysyvät käsissäsi niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissakin eikä sesonkien tuoma työkuorman vaihtelu aiheuta ylimääräistä stressiä. Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta.

Tehtäviisi kuuluu:
Tehtäviisi kuuluu korjaamopalveluiden työnjohtajana vastata korjaamon toiminnasta aina työnvastaanotosta ja asennustöistä laskutukseen saakka. Teet tiivistä yhteistyötä asentajien kanssa ja toimit vahvasti asiakaspalvelun parissa omalla asiantuntevalla otteellasi. Tulet toimimaan asentajien lähimpänä esimiehenä sekä osana asennustiimiä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle työpaikan tekevässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä sopimuspalkan.

Ensimmäinen askelesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi 02.09.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.