(Poistunut julkaisusta)

Korjaamopäällikkö - Eilola Logistics Oy
Eilola Logistics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Eilola Logistics Oy on pääkaupunkiseudun johtava nosturiauton toimittaja. Lähtökohtamme kaikissa toiminnoissamme on asiakkaan odotusten ylittäminen. Olemme joustava kumppani kaikille sidosryhmillemme. Haluamme meidät muistettavan laadukkaana, erityisen turvallisena ja luotettavana toimijana. Tutustu yritykseemme kotisivuillamme www.eilola.fi.

Laajennamme nyt korjaamoliiketoimintaamme ja etsimme uuteen toimenkuvaan KORJAAMOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Olet tärkeässä roolissa tukemassa yrityksemme kasvua ja kehittämässä liiketoimintaamme yhdessä yrityksen johdon kanssa.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti kalustomme korjaus- ja huoltopalveluista. Toimit työnjohdollisessa roolissa ja vastaat korjaamoliiketoiminnasta tulosvastuullisesti. Raportoit tehtävässä yrityksen johdolle.

Työ edellyttää vankkaa talousosaamista. Olet kunnianhimoinen ja kehittämishaluinen raskaan kaluston, kuormausnostureiden tai maanrakennuskonealan ammattilainen. Sinulla on kokemusta työnjohdollisista tehtävistä ja osaat ohjata itsesi lisäksi myös muita. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen ja kykenet ratkaisemaan eteen tulevia haasteita tehokkaasti. Omaat loistavan tilannetajun, jonka avulla tulet helposti toimeen työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä. Saat käyttöösi alan parhaat työvälineet ja ammattitaitoisimmat kollegat.

Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 29.11.2019 mennessä. Lisätiedot tehtävästä: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Laura Willberg, p. 050 411 0370 tai Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.