Korjaamopäällikkö, CAT®-maanrakennuskoneet, Avesco Oy
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit ja - generaattorit sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. www.avesco-cat.fi

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme Keravalle alkuvuodesta 2022 valmistuvaan korjaamoomme ja tulevaan päätoimipaikkaamme

KORJAAMOPÄÄLLIKKÖÄ, CAT®-MAANRAKENNUSKONEET

Tehtävä on organisaatiossamme uusi, joten voit itse vaikuttaa paljon sen muotoutumiseen.

Avescolle on keskeisen tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa ammattitaitoomme ja voivat siten hyödyntää maanrakennuskoneitaan optimaalisesti. Visiomme mukaisesti haluamme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme kaikessa mitä teemme, tarjota heille ensiluokkaisen palvelun ja asiakaskokemuksen.

Tehtävässäsi vastaat Keravan korjaamokokonaisuudesta ja sen kehittämisestä siten, että asiakkaamme saavat aina parhaan mahdollisen ratkaisun ja palvelun huolto-, korjaus- ja kunnossapitotarpeisiinsa. Ymmärrät, että keskeinen osa tätä ammattitaitoa on se, että turvalliset työtavat ovat koko organisaatiolla "selkäytimessä". Pidät huolta siitä, että korjaamotoimintamme on tuloksellista sekä asiakkaidemme että Avescon näkökulmasta. Asiakas- ja työntekijäkokemus on sinulle sydämen asia.

Vastaat huolto- ja kunnossapito- ja korjausprosessien sujuvuudesta sekä korjaamolla että kentällä. Toimit korjaamon työnjohtajan ja piirihuoltomekaanikoiden esihenkilönä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, voit olla esimerkiksi AMK-insinööri, ja että olet saavuttanut kokemusta ja menestystä jo useamman vuoden ajalta vastaavissa tehtävissä, mahdollisesti maanrakennuskonealalla. Osaat aidosti eläytyä asiakkaan tilanteeseen. Johdat ihmisiä omalla esimerkilläsi avoimesti, tasapuolisesti, kehittäen ja kannustaen. Osaat viestiä ennakoiden, perustellen ja vakuuttavasti, ja pystyt vaivatta pitämään eri sidosryhmät ajan tasalla kulloisestakin tilanteesta. Uskallat esittää uusia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja, etkä jätä missään tilanteessa asioita kesken. Olet oma-aloitteinen ja ajattelet, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Olet periksiantamaton, ja noudatat sovittuja toimintatapoja. Omaat hyvät IT-taidot ja olet tottunut toiminnanohjaus-, asiakashallinta- ja toimisto-ohjelmien käyttäjä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden todelliselle näköalapaikalle tulevassa, upouudessa korjaamossamme, kehittyvässä organisaatiossamme, maailmanluokan brändin parissa. Voit vaikuttaa sekä korjaamon prosessien ja toimintojen että oman toimenkuvasi muotoutumiseen ja kehittymiseen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää, vaikka heti, kuitenkin viimeistään 27.9.2021 mennessä verkkosivuillamme osoitteessa https://www.avesco-cat.fi/fi/ura/avoin-tyoepaikka. Täytä digitaalinen lomake ja liitä siihen hakemuksesi ja CV:si, sekä kerro palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Ahonen, Director, Product Support, puh. 040 196 0259 tai kimmo.ahonen@avesco-cat.fi.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499292
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Liisa Jenkins
  • Sijainti: Kerava, Uusimaa