Korjaamon työnjohtaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Haemme asiakkaallemme Hako Ground & Gardenille korjaamon työnjohtajaa Vantaalle!

Oy Hako Ground & Garden Ab on pohjoismainen konserni, jonka omistaa Saksalainen monikansallinen teollisuusryhmä Hako GmbH & Co. Heidän tuotteisiinsa kuuluvat niin sisä- kuin ulkotilojen puhtaanapitolaitteet, kuten Hako, Toro, Yamaha ja Kioti. Näiden tuotteiden lisäksi heidän palveluihinsa kuuluvat huoltopalvelut sekä varaosamyynti.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat yhteydenpito asiakkaisiin, korjaamotöiden vastaanotto ja organisointi eteenpäin mekaanikoille, työn laadun valvonta, laskutus sekä korjaamohenkilökunnan lähiesimiehenä toimiminen.

Hakemallamme henkilöllä tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus ja korjaamopuolen kokemusta. Sinun ei tarvitse olla valmis esimies, kunhan motivaatiota ja sopivaa asennetta tehtävään löytyy. Työhön saa hyvän perehdytyksen sekä jatkuvan tuen koko työsuhteen ajaksi. Tehtävässä eduksi on, jos sinulla on ennestään teknistä tietotaitoa esimerkiksi autoalalta tai vastaavasta muusta korjaamotyöstä. Tehtävässä käytetään SAP-ohjelmaa, jonka käyttötaito katsotaan eduksi. Tärkeänä tehtävänäsi on toimia lähiesimiehenä korjaamon mekaanikoille, joten sinun tulee olla esimiehenä helposti lähestyttävä, työssä tukeva sekä kannustava. Hakemamme henkilö on motivoitunut, pirteä ja vastuuntuntoinen, sekä halukas kehittämään itseään työsuhteen aikana.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla, Lahdenväylän varrella. Työtä tehdään yhdessä vurossa arkisin klo 8-16.


Hakijalta odotamme:

- Suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito plussaa
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta
- Valmentava ja kannustava esimiesote
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivoituneisuutta sekä hyviä työyhteisötaitoja
- Itseohjautuvuutta sekä ratkaisukeskeistä työskentelyotetta

Tarjoamme:

- Kannustavan palkkauksen
- Mahdollisuuden kehittyä työssä
- Osaavan ja motivoivan tiimin tuen
- Pitkäaikaisen työsuhteen


Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462817
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa