Korjaamon työnjohtaja, Haka-Traktori Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

 
Asiakkaamme Haka-Traktori Oy työkoneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maa- ja metsätalouden sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun. Haemme nyt heidän toimintojensa laajentuessa Kempeleen toimipisteeseen KORJAAMON TYÖNJOHTAJAA.


Työn kuvaus:
   
Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön käytettävyys huomioiden ja palkkaus on niin ikään sopimuskysymys.

Toivomme sinulta:
   
Haemme henkilöä, jolla on jo kannuksia kerätty raskaamman kaluston työnjohdon ja/tai asennuksen tehtävistä. Langat pysyvät käsissäsi niin korjaamo- kuin varaosatoiminnoissakin eikä sesonkien tuoma työkuorman vaihtelu aiheuta ylimääräistä stressiä. Organisoit ja johdat toimintoja omalla aktiivisella esimerkilläsi ja asenteellasi. Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Tehtäviisi kuuluu korjaamopalveluiden työnjohtajana vastata korjaamon toiminnasta aina työnvastaanotosta laskutukseen saakka. Teet tiivistä yhteistyötä nykyisen korjaamopäällikön kanssa, toimit vahvasti asiakaspalvelun parissa ja omalla asiantuntevalla otteella kehität palveluja ja työtapoja. Tulet toimimaan asentajien lähimpänä esimiehenä.

Tarjoamme sinulle:
   
Tarjoamme sinulle työpaikan tekevässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä sopimuspalkan.
Ensimmäinen askelesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi. Liitä siihen cv:si, mieluiten pdf. muodossa. Lähetä hakemuksesi 25.02.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi  tai  arkisin klo 15-16 numerosta 040 649 3121.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Räisänen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Korjaamon työnjohtaja


Sijainti:  KEMPELE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1099828
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: KEMPELE